Advertisement

Χαλκιδικη Φωτια : Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Χαλκιδική - Έχει απλωθεί ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική.

Χαλκιδικη Φωτια : Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Χαλκιδική - Έχει απλωθεί ... - Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική.. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Your browser does not support the audio element. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας λιμενικός). Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό της ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό της ... from media.enikos.gr
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Your browser does not support the audio element. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά.

Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Your browser does not support the audio element. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην αχαΐα: Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή της σιθωνίας, στη χαλκιδική. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση. Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην αχαΐα: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου.

Χαλκιδική: Μεγάλη φωτιά έκανε το κατάστημα στάχτη ...
Χαλκιδική: Μεγάλη φωτιά έκανε το κατάστημα στάχτη ... from www.newsit.gr
Your browser does not support the audio element. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα:

Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή της σιθωνίας, στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Your browser does not support the audio element. Για την κατάσβεση της φωτιάς. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή πηγαδάκια του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική.

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην αχαΐα: Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική.

ΣΤΗ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΙΣΧΥΡΗ ...
ΣΤΗ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΙΣΧΥΡΗ ... from activenews.gr
Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην αχαΐα: Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή πηγαδάκια του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Your browser does not support the audio element. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Posting Komentar

0 Komentar